FILMY DLA MAZOWIECKIEGO URZĘDU PRACY – CIECHANÓW

Zobaczcie naszą kolejną realizację czyli filmy dla Mazowieckiego Urzędu Pracy.

W ramach projektu Fundacja Edukacji Społecznej Auxilium zajęła się kompleksową realizacją filmów. Tematyka niewątpliwie istotna w sytuacji kryzysowej jaką jest pandemia. W związku z tym zajęliśmy się przedstawieniem historii ludzi, którzy dzięki projektom unijnym zmienili swoje życie zawodowe. Współpraca Mazowieckiego Urzędu Pracy z Unią Europejską jest bezsprzecznie ważnym elementem rozwoju polskiej gospodarki. Fundacja Auxilium udokumentowała uczestnictwo w tych projektach zarówno urzędów pracy jak i członków projektów. Jak wygląda proces pozyskania środków? Czego potrzeba, żeby je zdobyć? Jaka jest sytuacja na rynkach pracy w poszczególnych regionach województwa mazowieckiego? Tego wszystkiego dowiecie się oglądając zrealizowane przez nas filmy.

Zabieramy Was tym razem na wycieczkę do Ciechanowa. Poznajcie historie naszych bohaterów, którzy wzięli udział w Regionalnym Programie Operacyjnym i Programie Operacyjnym Wiedza Edukacja Rozwój. Jeśli chcesz zobaczyć nasze pozostałe realizacje kliknij TUTAJ. Zobacz również naszą działalność MEDIALNĄ i EDUKACYJNĄ.

x